• tijk bamboo hypersoft
  • tijk bamboo hypersoft

Bamboo Hypersoft

Hypersoft - Een superzachte vulling met een hoge vochtopname

De zorg die Poseidon aan de vulling van de tijk besteedt, is terug te vinden tot in de kleinste details. Soepel genoeg om u in al uw bewegingen te volgen en zo samengesteld dat het lichaamsvocht perfect wordt afgevoerd. De alom geprezen Hypersoft vulling garandeert een superzacht ligcomfort, een hoog absorptievermogen, een goede ventilatie en behoud van de oorspronkelijke vorm van de tijk. De drukontlastende eigenschappen van het Hypersoft materiaal voegt een extra dimensie toe aan het toch al zeer comfortabele aspect van slapen op water. Daarnaast biedt Hypersoft u een uitstekende bescherming tegen microben.  

Bamboe - Het zuiverste comfort en anti-allergisch

Het is misschien niet leuk om te horen maar op een gewoon matras slaapt u zelden alleen. Want in een matras nestelen zich duizenden “medebewoners”: stofmijt, huismijt, schimmels en bacteriën. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat een toenemend aantal gezondheidsproblemen zoals allergieën, huidklachten en ademhalingsmoeilijkheden worden veroorzaakt door de ontlasting van de huis- en stofmijt en de sporen van bepaalde schimmels. Een gewoon matras is een ideale broedplaats voor deze ongezonde organismes: warm, vochtig en vooral dicht bij de voedingsbron want huis- en stofmijten leven voornamelijk van menselijke huidschilfers.

Bij een watermatras is dat anders. Omdat de buitenlaag van de eigenlijke watermatras bestaat uit vinyl, kunnen de mijt en schimmel niet doordringen tot de kern zoals bij een gewoon matras. En om er voor te zorgen dat deze microscopisch kleine en ongezonde medeslapers geen enkele kans krijgen om zich in de bovenlaag van uw bed te nestelen, levert Poseidon de Bamboe Hypersoft matrastijk. Deze Bamboe tijk bestaat uit een natuurlijk cellulosegaren dat milieuvriendelijk wordt gefabriceerd. Bovendien is Bamboe biologisch afbreekbaar en heeft het een perfecte vochtregulering. Bamboe is permanent anti-bacterieel, anti-schimmel en anti-huismijt. Kortom: anti-allergisch!

Slaapformule van Poseidon