Ons tijken- en ladenblokken programma

Met deze Nieuwsbrief, de derde van een reeks, brengen wij u graag verder op de hoogte van de unieke aspecten van het uitgebreide leveringsprogramma van Poseidon Aquabeds.


Ons compleet vernieuwde beddenprogramma

Met dit bericht, de tweede van een reeks, brengen wij u graag verder op de hoogte van de unieke aspecten van het uitgebreide leveringsprogramma van Poseidon Aquabeds.

Unieke aspecten van ons uitgebreide matrassenprogramma

Met dit bericht, de eerste van een reeks, brengen wij u graag op de hoogte van de unieke aspecten van het uitgebreide leveringsprogramma van Poseidon Aquabeds.

Met trots introduceert Poseidon de vierde generatie waterbedden, kort samengevat in een nieuwe slaapformule

De vier thema’s zijn: ondersteuning, ontspanning, behaaglijkheid en hygiëne.

Biografie van Sebastiaan Verschuren

Sebastiaan Verschuren: “Sinds ik op mijn Poseidon waterbed slaap zijn mijn rugklachten verdwenen en mijn zwemprestaties verder verbeterd. Dat is van essentieel belang voor al mijn sportieve inspanningen."

Nieuw Waterbed evenaart boxspring

BERGAMBACHT – Easy Water & Bed – Comfort in Bergambacht heeft exclusief het waterbed Spirit van topmerk Poseidon in de showroom staan. Het is de nieuwste generatie waterbedden die dankzij door-ontwikkeling een enorme sprong voorwaarts heeft gemaakt op de populaire boxspring. Richard Verberne: ,,Het is echt een totale vernieuwing ten opzichte van de vorige generatie en die was al top in comfort en uitstraling.

Poseidon in WonenWonen

Atlantic, het basis Boxmodel uit de Poseidon collectie, is een duidelijk bewijs dat een waterbed niet alleen comfortabel maar tegelijk ook mooi kan zijn.

Poseidon in Stijl & Allure

De Spirit is een geheel nieuw type waterbed met de zo geliefde Scandinavische uitstraling, uiteraard compleet met een Boxspring onderbouw. 

Alles over slaapkamers 2012

Slapen op water - Met trots introduceert Poseidon de vierde generatie waterbedden, kort samengevat in een nieuwe slaapformule. 

Nieuw waterbed overtreft boxspring - Easy Bed Comfort heeft nieuwste generatie waterbed

Het is een echte primeur bij Easy Bed Comfort: in de winkel in Bergambacht staat het model Pacific van het topmerk Poseidon. Het is de nieuwste generatie waterbed die het waterbed weer een grote voorsprong geeft op de populaire boxspring. Dankzij doorontwikkeling van technieken heeft Poseidon de perfectie in waterbedden bereikt.

Easy Water & Bed Comfort - Genieten van een goede nachtrust

's Avonds onder de wol kruipen en iedere ochtend uitgerust weer aan een nieuwe dag beginnen. Zoals iedereen weet is een goede nachtrust goud waard. Een comfortabel bed is dus een must om je overdag goed te voelen en optimaal te genieten van het leven!

De internationale Meubelbeurs Keulen 2013 is weer achter de rug

De internationale Meubelbeurs Keulen 2013 is weer achter de rug. Stijl & Allure was natuurlijk van de partij. Elf hallen vol met noviteiten. Ruim 1250 fabrikanten uit meer dan 50 verschillende landen presenteerden hun nieuwste collecties aan maar liefst 142.000 bezoekers uit 137 verschillende landen! 

Slaapformule van Poseidon