Ons compleet vernieuwde beddenprogramma

Met dit bericht, de tweede van een reeks, brengen wij u graag verder op de hoogte van de unieke aspecten van het uitgebreide leveringsprogramma van Poseidon Aquabeds.

 

In dit bericht ons uitgebreide compleet vernieuwde beddenprogramma en het fabricageproces van onze watermatrassen.


Wist u namelijk dat wij ...

 

...tegenwoordig het fabricageproces in eigen beheer hebben. Vooraf geproduceerde Lunalife matrashullen worden intern afgevuld met fibermateriaal. Het voordeel hierbij is dat wij zicht hebben op gebruik van hoogwaardige fibers die wij zelf inkopen en dat wij uiterst flexibel met de marktvraag om kunnen gaan. Klant specifieke wensen zijn nu zeer snel realiseerbaar.

 

...zeer blij zijn met de reacties van onze klantenkring over deze nieuwe serie matrassen. Zij waarderen de perfecte pasvorm, de goede stabilisatie en het prima prijsniveau.

 

...ons voorraadniveau zo geoptimaliseerd hebben dat wij alles uit voorraad kunnen leveren. Uw bestellingen van matrassen, liners, tijken, conditioners en verwarmingen bij onze dealer leveren wij snel, via hen, aan u uit. 

 

...met de nieuwe ”Boxspring” collectie waterbedden veel succes hebben.

 

...alle modellen hebben vernieuwd en opnieuw hebben gefotografeerd. Zie hiervoor bijgaande foto van de Ocean / Lunaflex Box. Compleet vernieuwd met nieuw type hoofdbord en luxe potenset. Binnenkort staan al onze nieuwe modellen op onze Poseidon website.

ocean_lunaflex-box

 

...ook een nieuw programma hebben aan Hoofdborden met keuze uit wel 20 modellen.

astana

 

...ook diverse nieuwe modellen Nachtkastjes en Voetenbanken in het programma hebben.

 

U ziet het; wij zijn volop in beweging en zien de toekomst vanwege dit mooie programma vol vertrouwen tegemoet.

  

Hebben bepaalde punten uw interesse gewekt dan zijn wij graag bereid u te voorzien van verdere informatie.


Of vraag naar de dealer in uw buurt.