• topper bamboe hypersoft
  • topper bamboe hypersoft

Topper Bamboe Hypersoft

Een Poseidon waterbed gaat jaren mee, zodat u heel lang kunt genieten van het perfecte comfort dat slapen op water u biedt. De Bamboe Topper van Poseidon is speciaal gemaakt voor het waterbed en maakt uw slaapcomfort helemaal compleet. De bovenkant van deze Topper is vast geritst zodat het niet kan verschuiven wat normaal gebruikelijk is bij losse Toppers. Bamboe Hypersoft heeft de volgende specifieke eigenschappen:

Bamboe
De bamboevezels hebben een sterk absorberende gaatjesstructuur waarmee het weefsel makkelijker en sneller vocht en transpiratie opneemt dan katoenen of (half)synthetische stoffen. Bamboe textiel is een zeer comfortabel, zijdezacht, milieuvriendelijk, bacteriebestrijdend, snel drogend en verkoelend materiaal. Bamboe bevat van nature een uniek bestanddeel dat schimmels en schadelijke bacteriën voorkomt en verdrijft. Bamboe textiel verfrist uitstekend doordat het natuurlijke materiaal goed ademt en ventileert door de kleine microgaatjes in de bamboevezels.

Bamboe is een natuurlijk product wat bijzonder ecologisch verantwoord en milieu vriendelijk verbouwd wordt. Het groeit bijzonder snel (ca 5 cm per dag) en behoeft door zijn natuurlijke antibacterie- en schimmelwerking geen bestrijdingsmiddelen.

Hypersoft

De unieke Hypersoft vulling heeft een open structuur voor optimale ventilatie. Deze vulling zorgt ervoor dat de Topper ademt èn blijvend zijn oorspronkelijke vorm behoudt.

De Topper is soepel genoeg om u in al uw bewegingen te volgen. En dik genoeg om op de juiste manier uw lichaamsvocht af te voeren. Het Hypersoft materiaal biedt u de volgende unieke eigenschappen:

- Goed comfort op de watermatras
- Vochtregulerend
- Drukontlastend; het testbewijs toont aan dat drukpunten volledig verdwijnen
- Ademt goed door
- Vulling blijft na loop van jaren zijn natuurlijke vorm behouden
- Zeer zacht en comfortabel materiaal

Slaapformule van Poseidon