Onderhoud van uw Poseidon waterbed

Waterconditioner

Voor een goede waterkwaliteit is het noodzakelijk dat u elk half jaar een flesje waterconditioner toevoegt aan uw matras. U kunt de conditioner kopen bij uw Poseidon dealer.

Let op: gebruik alleen waterconditioner die u door uw Poseidon dealer ter beschikking wordt gesteld. Dit ter optimale bescherming van uw Poseidon watermatras !Vinylreiniger

Voor een goede conditie van uw vinyl is het noodzakelijk dat u regelmatig het oppervlak van de watermatras reinigt met vinylreiniger van Poseidon. U brengt de vinylreiniger rechtstreeks aan op het matras waarna u het met een droge doek opwrijft. Reinig alleen de zichtbare delen.

Tip: Gebruik vinylreiniger minimaal 3 x per jaar !De Bamboe hoes

De Bamboe hoes van uw Poseidon waterbed beschikt over een Hypersoft vulling voor een optimale vochtopname. De alom geprezen Hypersoft vulling garandeert een superzacht lig comfort, een hoog absorptievermogen, een goede ventilatie en behoud van de oorspronkelijke vorm van de hoes. Hoezen met een Hypersoft vulling kunnen in de wasmachine gewassen worden en wel op 60°C.

Tip: U kunt dit het beste 2 x per jaar doen, b.v. in een vakantieperiode. Kijk voor de juiste reinigingsmethode op uw wasvoorschrift!

Tip: Laat ’s ochtends, als u uit bed komt, het bed ongeveer 15 minuten openliggen, zodat het vocht uit de hoes kan verdampen. Dit komt de levensduur van uw hoes ten goede!Kleine lekjes

Omdat een watermatras niet onder druk staat, sijpelt er bij een lek slechts een kleine hoeveelheid water naar buiten; dit wordt door de veiligheidsvoering opgevangen. In het Poseidon onderhoudspakket zit altijd een reparatiesetje dat alles bevat wat u nodig hebt om een eventueel lekje te repareren.

Inhoud van de reparatieset:

- een tube vinyllijm
- een stukje vinyl voor reparatieSlaapformule van Poseidon