Design en comfort

De Ocean van Poseidon; een combinatie van design en comfort

Design speelt een steeds belangrijkere rol in de slaapkamer. Vandaar dat ook de Poseidon waterbedden luxer en eleganter worden. Dit heeft geleid tot de introductie van de Ocean, een geheel nieuw type waterbed met de zo geliefde Scandinavische uitstraling.

De basis van de Ocean vormt de gestoffeerde onderbox met laden die zorg draagt voor een zee aan opbergruimte. Voor de stoffering van de onderbox is er een ruime keuze uit een nieuwe stoffencollectie. Op deze box plaatst men vervolgens de feitelijke drager voor de watermatras. Deze wordt ook geheel in stijl mee gestoffeerd waardoor de Ocean de Boxspring look krijgt. De Ocean kan worden geleverd met alle typen Poseidon matrassen in zowel mono als duo versies. Bovenop het bed kan een comfortabele matrastopper worden geplaatst die vervaardigd is van een natuurlijk garen (Bamboe cellulose) met als specifieke eigenschappen: anti-bacterieël, anti-schimmel, anti-huismijt. Kortom anti-allergisch! De Ocean heeft een prettige in- en uitstaphoogte, die tevens het opmaken van het bed vergemakkelijkt.

Ter completering van het geheel kan worden gekozen uit een uitgebreide collectie hoofdeinden en een bijpassende bedbank en nachtkastjes.

Slaap je eenmaal op water, dan wil je nooit meer anders.

Poseidon ….. The Art of Sleeping !


ocean hoofdbord modena